fbpx

Siekiame kurti ir gaminti aukštos kokybės, efektyvius, saugius vaistinius preparatus ir maisto papildus pagal Lietuvos teisės aktų ir kitų norminių dokumentų reikalavimus. Nepriekaištinga mūsų pagamintų vaistinių preparatų ir maisto papildų kokybė – tai, kas kuria vartotojų pasitikėjimą bei leidžia sėkmingai vystyti mūsų gaminamos produkcijos tiekimą Lietuvos ir Europos rinkose.

Siekiant užsibrėžtų tikslų ir nuolatos tobulinant veiklą įmonėje yra sukurta, įdiegta ir užtikrintai funkcionuoja kokybės sistema, atitinkanti Lietuvos Respublikos teisės aktų reikalavimus bei GMP ir RVASVT taisyklių reglamentavimą. Procesai diegiami ir įgyvendinami griežtai laikantis Lietuvos teisės aktų ir ES GMP standarto, taip pat ir privalomų gamybos technologijų reikalavimų, lygia greta tobulinant kokybės kontrolės ir tyrimų metodus, nuolat keliant personalo kvalifikaciją.

Vertiname ir puoselėjame ryšius su užsakovais ir tiekėjais, kurių požiūris į kokybę, aplinkos apsaugą, atsakomybę ir kliento patenkinimą sutampa su mūsų požiūriu. Esame dėmesingi darbuotojų aplinkosauginio sąmoningumo ugdymui, siekdami efektyviai naudoti gamtos išteklius, vykdydami taršos prevenciją, saugiai ir atsakingai tvarkydami atliekas. Visa veikla, pradedant kokybės ir tvarumo siekiais bei baigiant efektyvumo didinimo uždaviniais, pagrįsta aukščiausio lygio vadovų atsakomybe.

Mūsų kompanijos pozicija – būti efektyviai ekonominę veiklą vykdančiu darbdaviu, kuris rūpinasi fizine ir emocine darbuotojų sveikata, o taip pat sąžiningu mokesčių mokėtoju bei socialiai atsakinga įmone ir sėkmingu investiciniu bendrovės akcininkų projektu.